Heel ons dorp bakt

“In navolging van die bekende bake off heeft ons dorp besloten ook een taartenbak competitie te organiseren. Inmiddels is het een traditie geworden en de winnaar verwerft de eeuwige roem en de Bakbeker 2017!

Deze editie van ‘Heel Ons Dorp Bakt’ zal zelfs op de lokale zender worden uitgezonden. Uit alle aanmeldingen uit ons dorp zijn jullie verkozen om deel te nemen aan de finaleshow. De voorronden zijn echter niet geheel probleemloos verlopen. Ons-kent-ons en dat geroddel heeft menig kandidaat de kop gekost. Laten we hopen dat deze dorpse traditie niet de overhand neemt tijdens de opnames.”

Tijdens deze real life game gaan de deelnemers diverse baksels versieren. Maar net als bij taarten zelf gaat het om de lagen tussen de cake. Wat gebeurt er ‘on’ en ‘off camera’? Blijft het zo gezellig als het lijkt en lukt het de jaloezie niet de overhand te laten nemen? En wint de mooiste taart of degene die de kunst van het roddelen beheerst?

Deze workshop is luchtig van aard en biedt gelegenheid tot zowel samen- als tegenwerking, maar altijd met een knipoog. In de voorbereidende workshop wordt improviserend spel geïntroduceerd en geoefend, evenals de rolverhouding tussen de personages aan ‘Heel Ons Dorp Bakt’. Tijdens het spel wordt naast het spelen druk geknutseld met cake, taarten en cupcakes om deze gedurende en ook na afloop van het spel ‘gezellig’ met elkaar uit te proberen.

Duur Serious Play: 3 uur (inclusief workshop, real life game en nabespreking)
Aantal deelnemers: 8-16 (tot 4 gelijktijdig sessie mogelijk, dus max. 64 dnrs.)
Prijs: op aanvraag